25 Ocak 2015 Pazar

Bademle Buduk Çay Partisi - 2

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra Elif'İn ikinci part sponsorları ile karşınızdayım. Harika geçen bir etkinlikti daha öncede bununla ilgili yazılarımı okumuşsundur. Bu konuda inanılmaz ince düşünen Elif'e buradan tekrar çok teşekkür ediyorum. Şimdi dilerseniz sırayla aşağıda sponsorlarımızı inceleyelim birlikte.

Avon benim yıllardan bir çok sevdiğim ürünü kullandığım bir marka. Aşağıdaki ürünlerin bir kaçını hatta bitirmek üzere olduğumu söyleyebilirim. Özellikle yeni olan vücut spreyine bayıldım bir incir kokusu bu kadar mı muhteşem olur. Ayrıca vücut yıkama jeline ve losyonuna bayıldım bu seriyi denemek isterseniz kaçırmayın diyebilirim.


Evmanya bu harika yılbaşı ayıcıklı seti gönderdi resmi çektiğimde açmaya kıyamamıştım. Minik bir sabun el havlusu ve kolonya vardı ama o kadar harika süsleme yapmışlarki gerçekten ellerine sağlık diyorum.

Organik ürünleri daha önce çok denedim ve aradaki fark inanılmaz ama her zaman elimizin altındaki marketlerde olmadığı için ihmal ettiğimiz bir konu diye düşünüyorum. Eataly bu makarnaya bayıldım zaten o kadar büyükki 15 adet yediğiniz doyuyorsunuz bayıldım çok teşekkür ederim.

Moshosgarden ilk kez denediğim bir marka ürünleri hepsi %100 doğal içerisinde maskeler ve kremler var dediğim gibi ürünlerin paketlerini açmaya koyamadığım için böyle kutu çektim bazılarını :) Ayrıca kullandıktan sonra sizlerle paylaşacağım.

Gelelim bu harika buluşa Raw Ganic ben o kadar temizleme mendili denedim gerçekten hepsi hikaye diyebilirim. Eğer bebeğiniz varsa ve gerçekten organik bir temizleme bezi arıyorsanız mutlaka bu markayı denemelisiniz ben bitirdim ve mutlaka yenisini alacağım.

Seranem serisini hepimiz artık çok iyi biliyoruz ve ben çok severek kullanıyorum. El bakım kremi yoktu onuda bu harika etkinlikte sahip oldum ve çok mutluyum.
Schon markası ile yeni tanıştım yorum yapamayacağım bu kremle ilgili kullandıktan sonra ayrı bir post halinde yorum yapmayı planlıyorum ve kendilerine bizlerle oldukları için çok teşekkür ediyorum.

Evetttt benim en en sevdiğim markalardan Essence bayılıyorum hem uygun oluşuna hemde gerçekten ürünlerinin güzelliğine bayılıyorum. Ürünleri denedim harikalar paylaşacağım en kısa zamanda :)
 İşte karşınızda Deniz Kozmetiğin bizlere hediye ettiği muhteşem ürünlere gelelim. Özellikle pupa ruj bir harika bayıldım. Sizlerle Eylure takma kirpiği paylaşmıştım çok memnun kaldım. Ayrıca maskelerinide denedim bitirdim :) Hepsi harikalar çok ama çok teşekkürler.
 Harika çiçek buketi :) pardon pardon kek buketi diyebilirim gerçekten çok güzel gerçi eşim sağolsun hemen bitirdi hepsini fruit flowers çok çok teşekkür ediyorum.
Splat en sevdiğimiz diş macunu ailemizin diş macunu oldu diğer ürünlerinide kullandığım için söyleyebilirim kesinlikle harika ve gerçekten dişleri beyazlatma özelliği var eğer hala denemediyseniz mutlaka öneririm.
Carefree bu harika paketi bizlere göndermiş çok teşekkür ediyorum Özellikle bazen dişlerimizi fırçaladıktan sonra bile istediğimiz temizliği elde edemiyoruz sizde benim gibi bu ağız çalkalama sularını seviyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
Dermokil markası ile yeni tanıştım henüz ürünlerini kullanma fırsatım olmadı kullanınca sizlerle paylaşacağım.
3M bir sürü ürün göndermil özellikle yeni yıl konseptli el bezlerine bayıldım. Bir çok ürünü kullanmaya başladım ve daha öncede kullandığım ürünler olduğu için hepsinden çok memnun kaldım.

Son olarakta katılan bütün sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum ve aşağıda sizlerle toplu olarak katılan sponsorlarımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Bademle Buduk Çay Partisi Sponsorlarımız;
http://www.abitare.com.tr/
http://www.aubrey-organics.com.tr/
https://kozmetik.avon.com.tr/
http://www.bebak.com.tr/
http://burmino.com/
http://cosmed.com.tr/anasayfa.aspx
http://www.dermadolin.com.tr/
http://www.dermokil.com.tr/
http://www.eataly.com.tr/

http://instagram.com/eataly_istanbul
https://www.facebook.com/selindunyasi
http://www.eeose.com/
http://www.essence.eu/tr/ueruenler/
http://www.evmanya.com/
http://www.koroplast.com/intro.php
http://www.farmasi.com.tr/
http://www.listerine.com.tr/
http://www.fruitflowers.com.tr/
http://www.gulsha.com.tr/tr/default.aspx
http://instagram.com/gulsharosewater
http://www.homesweethome.com.tr/
https://www.facebook.com/SchonTurkiye
https://www.facebook.com/pupamakyaj?fref=ts
https://www.facebook.com/EylureOfficial?fref=ts
https://www.facebook.com/ElegantTouchOfficial?fref=ts
http://www.kliksa.com/
http://www.lrworld.com/tr/

https://www.facebook.com/LRTurkiye
http://www.moshosgarden.com/
http://www.nargourmet.com/tr/
http://solutions.3m.com.tr/wps/portal/3M/tr_TR/EU-Scotchbrite/Home/
https://www.pastelshop.com/default.aspx
http://www.revigen.gen.tr/
www.acnecinamide.com/tr/
http://splat.com.tr/
https://www.facebook.com/splat.turkiye?fref=ts
http://www.tupperware.com.tr/
https://www.facebook.com/TupperwareTurkiye
http://www.yvesrocher.com.tr/control/main/
https://www.facebook.com/YvesRocherTurkey
http://instagram.com/yvesrocherturkiye



3 yorum:

  1. Dermokilden de en az seranem kadar memnun kalırsınız :) Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  2. Evet uygulama yapıldı davette henüz elimde ürünlerim olduğu için kullanmaya kıyamadım :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık, geldiğin için ben de çok memnun oldum
    sevgiler

    YanıtlaSil