27 Mayıs 2015 Çarşamba

Ümmühan Çelikel ile Shangri-La Bosphorus İstanbul Event'i Sponsorları #güzelliğimizannemizden


Merhaba Arkadaşlar,

Sevgili Ümmühan'ın etkinliği ile ilgili yazımı okumuşsunuzdur. Sponsorlarımızı merak eden arkadaşlarım vardı bende onlar için hemen resimlerle birlikte yazımı paylaşmak istedim. Bizler için bol kahkahalı ve eğlenceli geçen bir etkinlik oldu. Öncelikle tekrar Sevgili Ümmühan'a çok teşekkür ediyorum. Mekan sponsoru olan Shangri-La Bosphorus İstanbul'a bizleri çok güzel bir şekilde ağırladıkları için çok teşekkürler.

Bir önceki etkinlik yazımda artık kozmetiğe doydum dediğimi biliyorsunuz evet gerçekten bu etkinlikte inanılmaz renkli kozmetik ürünü vardı aşağıda resimlerini görebilirsiniz. Rossmann yine mükemmel bir paket göndermişti paketin içersindekilerle ilgili tek tek ürünleri kullandıkça sizlerle paylaşacağım. Aklımda olan ve bu yazıyı yazana kadar kullandıklarımın üzerinde geçmek istiyorum. Note Kozmetik mat olan lip glosslarından almadıysanız koşa koşa almanızı öneriyorum :) Otacı harika Şampuan'nından yine göndermiş onunla ilgili ayrı bir post yayınlamıştım oradan okuyabilirsiniz. Aşağıda ürünlerin resimlerini sizlerle paylaştım. Ürünler kullandıkça blogumda olacak. Uzun zamandır böyle güzel bir etkinliğe gitmemiştim ellerine sağlık tatlım her şey harikaydı.

Sevgiler,
Ebru





























































SPONSOR FİRMALARI / SİTELERİ VE İNSTAGRAM HESAPLARI 












11  Palladio Türkiye https://instagram.com/palladioturkiye/  

  
Kliksa tepsi linkleri 


















25  Tanaçan Kozmetik http://www.tanacan.com/#   




































44  İnno Active http://www.innoactive.com.tr/hakkimizda.html   https://instagram.com/innoactive/  EVODERM ürünlerini alanlar için instagram da paylaşım istiyorlar








47 Partiavm  http://www.partiavm.com/  








4 yorum:

  1. Etkinlik çok güzel geçmiş görünüyor canım güle güle kullan hepsini :)
    Sevgiler
    Mehtap
    www.mehtapslifestyle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim fıstığım özledim seni görüşelim :)

      Sil
  2. Harika bir site olmuş ellerinize sağlık.
    https://partidukkanim.com

    YanıtlaSil