4 Mayıs 2015 Pazartesi

Silk'n Silhouette ile #evimdegüzellik


Merhaba Arkadaşlar,

Hayatımın en özel kadını için ona özel bir hediye diyerek başlamak isterim cümlelerime çünkü anneler günü yaklaştı ve hepimiz annemize ne alacağımızı düşünmeye başladığımız bu günlerde benimde kullanmaya başladığım Silk'n ürününden bahsetmek istiyorum. Gerçi bir önceki yazımdan genel olarak bahsetmiştim. Kullanması çok kolay ve elimin altında böyle bir makine olması gerçekten çok büyük şans diye düşünmekteyim.

Genelde annelerimize özel yada normal günlerde sürekli tencere,tava yada çay,kahve makinesi alıyoruz. Aslında güzellikleri için de bir şeyler yapmak gerekiyor ilerleyen yaşlarda selülit konusu daha büyük sıkıntı oluyor bence bu anneler gününde bir değişiklik yapıp annemizde evinde kendine bakım yapması için bu minik ama işlevi çok güçlü makineyi alabilirsiniz. Eğer hala anneler günü için eşinize yada annenize yada büyüklerinize hediye almadıysanız bence Silk'n selülit makinesini bir inceleyin derim. Nereden mi ulaşabilirsiniz tabiki www.hepsiburada.com 'dan türkiye fiyatı ile satın alabilirsiniz.

Kullandıktan sonra bir kaç hafta içerisinde asıl düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım bakalım bu minicik makine ne işler başaracak bende sizler kadar merak ediyorum.

Sevgiler,
Ebru




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder