4 Mart 2015 Çarşamba

Hediye Sepeti Alışverişim



Merhaba Arkadaşlar,

Bugün biraz konumun dışına çıkıp sizlere harika bir hediye sitesinden bahsetmek istiyorum. Özellikle resimde görmüş olduğunuz bu muhteşem ahşap fotoğrafa bayıldım diyebilirim. Öncelikle bu harika hediye için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda benim içinde yeni bir site keşfi oldu hemen bir tanede arkadaşım için sipariş verdim. Siteyi önce kullanıp sonrasında önermeyi her zaman tercih ediyorum.

Kargo ertesi gün evime ulaştı bu konuda çok hızlı olduklarını söyleyebilirim. Aynı zamanda sadece ahşap fotoğraflar değil bir çok hediye seçeneği ile sevdiğiniz insanlara alternatif hediyeler gönderme şansınızda var. Özellikle ilk dikkati çeken farkı,ilginç ürünleri bir araya getirmeleri harika olmuş. Siteye baktığınızda ürünlere dalıp uzun bir zaman geçirebilirsiniz. Bu kadar seçeneğin içerisinde kaybolup gidebilirsiniz.

Şimdi bende sabırsızlıkla arkadaşıma gönderdiğim hediyenin geri dönüşünü çok merak ediyorum. Beğeneceğini düşünüyorum ben çok beğendim :) Diğer seçeneklere http://www.hediyesepeti.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Twitter Adresleri; https://twitter.com/HediyeSepeti
İnstagram Adresleri: https://instagram.com/hediyesepeticom/
Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/hediyesepeti

Sevgiler,
Ebru


1 yorum: