2 Mart 2015 Pazartesi

14 Şubat 14 Sevgi Kadını Sponsorlar



Merhaba Arkadaşlar,

14 Şubat 14 Sevgi Kadın'ı ile harika bir etkinliğe ev sahipliği yapan güzel arkadaşlarıma tekrar çok teşekkür etmek istiyorum. Aşağıda değerli sponsorlarımızın bizler için hazırladığı özel hediyelerin resimlerini bulabilirsiniz. Sürmeli Otel'de gerçekleşen bu etkinlik için Hüzün Sarısı Ve Pınarla Hayat'ın yazarlarına çok teşekkür ediyorum. Eğer Takip etmiyorsanız mutlaka yazılarına bakmalısınız bence çok şey kaçırıyorsunuz. Bin bir emek ile hazırlanmış bu etkinlikte kalitenin ön planda olması iyi organize edilmiş harika sunumları ile katılan markalarada çok teşekkür ediyorum. 

Gerçekten ürünleri ilerleyen zamanlarda tek tek kullanıp blogumda yer vereceğim. Bir kozmetik aşığı olarak bayıldığım ürünler var. Özellikle Hc Hair Care'ın bu yeni ürününü denemek için sabırsızlanıyorum. Rujlar,rimeller ve ojeler daha sayamadığım harika ürün paketleri beni çok ama çok mutlu etti. 

Dışarıdan çok kolay gözüken bu etkinlikler gerçekten sabahlara kadar çalışma,kendinden zamanından ödün vererek gerçekleşiyor. Bu güzel organizasyonla bizleri bir araya getirdiğiniz için çok teşekkürler tekrar emeğinize ve ellerinize sağlık.

Sevgiler,
Ebru


















































14 Şubat 14 Sevgi Kadını
Sponsorlarımız

3 yorum:

  1. Güzel sözlerin için çok teşekkürler. Emeğine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkinlik hazırlık süreci hem çok eğlenceli hem çok zor ama her blogger bir kere yaşamalı bence =) Çok güzel olmuş emeğinize sağlık =)

      Sil
  2. güle güle kullan hepsini canımcım :-)) çok eğlenceli ve güzel olmuş herşey..

    YanıtlaSil