25 Temmuz 2016 Pazartesi

Kurtarıcı Parçalar Etekler!




Yaz aylarında tiril tiril etekler sıcak günlerin kurtarıcısı oluyor adeta. Kısasından uzununa tüm etek modelleri ile harika kombinler yaratılabilir. İş hayatında da gündelik hayatta da her türlü eteği rahatça kullanabilirsiniz. Tabii ki de kullanılan modeller arasında belli farklılıklar oluyor. Ancak yine de her alanda giyebileceğiniz birçok renkte ve modelde etek mevcut. Mağazaların hepsini teker teker gezmenize de gerek yok, oturduğunuz yerden de etek modellerine göz atabilirsiniz. Hepsiburada sitesinde her türlü eteğe rahatça ulaşabiliyorsunuz. Aradığınız belli bir model ve marka var ise filtreleme yapmanız da yeterli.

Kış aylarında deri detaylı etekler en sık giydiğiniz parçalar arasında mutlaka yer almalıdır. Bu eteklerin altına giyeceğiniz muz çoraplar ve topuklu botlar ile harika kombinler elde edebilirsiniz. Ekose desenli etekler de kışın tercih edebileceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Farklı bir tarz yaratmak istiyorsanız ekoseli ve pileli etekleri tercih edebilirsiniz.

Yaz aylarında ise olmazsa olmaz olan etek modelleri ise tabii ki mini etek modelleridir. Deniz kenarında, günlük hayatta tercih edebileceğiniz o kadar çok mini etek çeşidi var ki aralarından hangisini seçeceğinize karar vermek gerçekten zor oluyor. Nasıl bir model alacağınıza karar vermek için önce vücut tipinize karar vermeniz gerekiyor. Kalçanız büyükse kat kat olan mini etek modellerinden kaçınmanızda fayda var. Bu modeller kalçanızı daha da büyük gösterecektir.

İş hayatında tercih edebileceğiniz en rahat ve şık duran etek modelleri ise şüphesiz kalem eteklerdir. Mini kalem etekler üzerinizde şık duracağı gibi diz altında bitenlerde bu senenin en gözde parçaları arasında yer almaktadır. Diz altı kalem eteklerde arkadan bırakılan ufak bir yırtmaç parçayı tamamlayan ve çok şık duran bir ayrıntıdır. Bu tarz etekleri satın alırken yırtmaç ayrıntısına dikkat etmekte fayda var.


Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmanın kolay olmasının sebebi yaz sıcağında mağaza gezmek zorunda kalmadan ürünün her detayını inceleyebilme şansına sahip olmak aslında. Bahar aylarında hem yürüyüş hem de alışveriş yapmak için alışveriş merkezlerine gitmek akıllıca bir fikir olabilir. Ancak hem vakit sıkıntısı çekiyorsanız hem de aynı anda birçok seçeneği bir arada görmek istiyorsanız İnternet üzerinden alışveriş her zaman daha elverişlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder