28 Kasım 2016 Pazartesi

İçerde Dizisi ile Çağatay Ulusoy Hayranları Artıyor Mu?



Herkese Merhaba,


Son zamanlarda keyifle izlediğim “İçerde” dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un yeni rolünü ve yeni imajını gelin birlikte inceleyelim.

Çağatay Ulusoy hayatımıza aslında Best Model of Turkey birinciliği ile 2010 yılında girdi, ancak çoğu kişi onu ilk dizisi ile tanıdı ve sevdi. Ardından gelen tüm projelerinde ise romantik, aşkının peşinde koşan ve hiç vazgeçmeyen karakteri ile izlemeye devam ederek sevdi. Yaptığı tüm projelerde birbirine hep yakın karakterdeki kişileri yansıttı. Ancak yeni dizi ‘İçerde’ ile bizi bambaşka bir karakter ile tanıştırdı. Dizide Sarp güçlü, zeki, bir amaca bağlı ve bu amaç için fedakarlık yapan bir genci yansıtmaktadır. Kısacık kestirdiği saçları ve giyiniş tarzı yeni karakteri ile bütünleşti ve hayran kitlesine ikiye katladı. İmajı ve karakteri dışında dizinin senaryosunun bu güne kadar yapılan dizilerden farklı olması ve tüm oyuncuların uyum içerisinde çalışabilmeleri bu dizinin başarılı olmasında büyük rol sahibidir.

Sarp'ın bu kadar sevilmesinin bir başka sebebi de Polis okulundan mezun olup annesinin gururu olacakken, gizli görev için fedakarlık yapıp amacına zekice yaklaşmasıdır. Şuan içinde olduğu rol gereği çok sevdiği ailesinden bile saklayabileceği sırların olması ve bunu ekranlardan bize çok iyi yansıtmasıdır.
Aksiyon sahnelerinde etkileyen dövüş sahnelerinin gerçekçiliği aksiyon severlerin de
İlgisini çekmiş ve hayranlarının artmasına sebep olmuştur.

Dizinin takipçileri fragmanlarda bile hop oturup hop kalkıyor, yeni gelecek bölümü merakla bekliyorlar. İçerde dizisi hep beklentilerimizi yok ediyor ve bizi hep şaşırtıyor.

Pazartesi günleri olabildiğince diziyi sonuna kadar izlemeye çalışıyorum. Ancak dizi çok geç saatlerde bitiyor ve biz çalışanlar için biraz zor oluyor. Aynı zamanda bazı kelimelerin sansürlemesi ve çok fazla reklam girmesi de hep keyifli olmuyor.
Genelde kaçırdığım bölümleri ya da yeniden izlemek istediğim dizileri PuhuTV’den izliyorum. Bu siteyi tercih etmemin sebebi hem görüntü kalitesinin yüksek olması hem de sansürsüz olması. Fragmanları yayınlama hızları da süper. Sadece İçerde dizisi değil takip ettiğiniz tüm dizileri bu siteden izleyebilirsiniz. Her zaman güncel ve görüntü kalitesi harika.

Film kategorisinde ise eski türk filmleri benim favorim. Bir göz atmasını tavsiye ederim.


Sevgiler,
Ebru


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder