4 Kasım 2016 Cuma

Bioder Micellar Water



Merhabalar,

Haftanın son günü ve yazdan kalma bir resim ile sizlerle birlikteyim. Bioder markasının mineral temizleme suyu şuanda ne kadar dolu bir şişe gözükse de bitenler arasında yerini çoktan aldı. Bu tarz makyaj temizleme sularının bir çok çeşidini kozmetik mağazalarında ve marketlerde bulabilir hale geldik.

Makyaj temizleme mendilleri ile arasında büyük farklılık var. Makyaj mendilleri bir süre sonra ne kadar doğal olursa olsun gözlerde yanma yapıyor. Cildinizi tahriş ediyor bir marka vardı onu hatırlarsam söylerim bir tek o markanın makyaj mendili cildimde herhangi bir yanma ve kızarıklık yapmadı. Gelelim mineral içerikli temizleme suyuna :)

Ben mineral suları kullanmaya başladıktan sonra başka hiç bir ürün kullanmıyorum. Disk şeklinde yada dikdörtgen olan makyaj çıkartmada kullanılan pamuklardan alıp onlara bu suları döküp biraz gözlerinizde beklettikten sonra aldığınız sonuç mükemmel. Bir yada en fazla iki hamlede bütün makyajınızı çok rahatlıkla temizleyebiliyorsunuz. Cildinize zarar vermek istemiyorsanız bence bundan sonra makyaj temizleme suyu kullanmalısınız. Diğer bir iki marka daha var onları da kullandıktan sonra arada bir fark hissedersem sizinle yine paylaşacağım.

Sevgiler,
Ebru

1 yorum:

  1. Bu ürünü de merak ediyorum minik boyları varsa denemeye alırım kesinlikle. Sevgiler

    YanıtlaSil