11 Nisan 2016 Pazartesi

SMASHBOX’TAN YENİ BE LEGENDARY LIPSTICKS KOLEKSİYONUYLA TANIŞIN




“Setlerde kullandığımız rujların yoğun spot ışıkları altında kalıcı olması bizim için çok önemli. Yeni ruj koleksiyonumuzda bulunan daha nemlendirici özellikteki rujlar sayesinde gün içerisinde tazelemeye gerek kalmadan kuruma yapmayan dudaklar elde ediyoruz.”
-Lori Taylor Davis, Smashbox Global Pro Lead Artist

DÜŞÜNÜN: Bir güzellik efsanesi…

NEDİR: En yakın çekimlere hazır olun. Los Angeles’taki Smashbox Stüdyolarında yaratılan ve mükemmelleştirilen Be Legendary Lipstick’lerin yeni renk koleksiyonu profesyonellerin güzellik hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Shea yağı ile zenginleştirilen kremsi renklerden son derece ipeksi bitişli mat formüllere kadar bütün Be Legendary Lipsticks koleksiyonu en zor stüdo şartlarında bile kalıcı ve güçlü hale getirildi. Koleksiyonda bulunan her bir ruj dudak üzerind zahmetsizce kayarak yalnızca tek sürüşte zengin ve cesur renkler elde etmenizi sağlarken konforunu gün boyunca koruyor.

KOLEKSİYONUN İÇİNDEKİLER:

·         KREMSİ: hayranlık uyandıran renkler, lüks bitiş ve zengin formüllere sahip rujlar. Shea yağı ile zengileştirilen bu rujlar dudaklara nüfuz ederek gün boyu nemlendirirken içerdiği C, E vitaminleri ve antioksidanlarla dudakları koruyarak kusursuz bir görünüme kavuşturur.

·         MAT: Mat dudak trendinin son noktası ipeksi bir bitişle birleşti. Cesur renkler dudak üzerinde zahmetsizce kayarak yumuşacık bir his bırakır ve gün boyunca dudaklarda kalır. Bu seksi renkler aynı zamanda C ve E vitaminleriyle zenginleştirildiği için asla dudaklarınızı kurutmaz.

STÜRYO İPUCU: Dudaklarınıza bayıldınız m? O zaman bir de yanaklarınızda deneyin… hayran kaldığınız renkleri yanaklarınıza da uygulayabilirsiniz.

FİYAT: 59 TL

NERELERDE BULUNUR?: Douglas Parfümeri, Sevil Parfümeri, Boyner Nautılus, Ykm Cevahir




2 yorum:

  1. Serinin hepsi birbirinde güzel ve iddalı denemek lazım, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller, özellikle en baştaki renk

    YanıtlaSil