7 Nisan 2016 Perşembe

Remington i-LIGHT Essential IPL Epilasyon Cihazı




Merhabalar,

Bir lazer epilasyon tutkunu olarak ve gerçekten büyük acı çekerek yaptırdığım işlemden artık vazgeçmiş durumdayım. Evde kendim canım ne zaman isterse kullanabileceğim bir IPL cihazım var. Remington ailesinin en yeni IPL serisi i-Light ile tanışma fırsatı buldum. Remington IPL6250 i-Light Essesintial kullanımı ile lazer epilasyon seanslarında alınan sonuçlara yakın bir netice elde etmenin mümkün olduğundan bahsedilince, ürünü deneyimlemek şart oldu.

Yakın zamanda ağda ya da epilatör kullandıysanız, ürünü kullanmaya başlamadan önce yaklaşık 6 hafta beklemeniz gerekiyor. Çünkü kılı kökünden yok edebilmek için önce kılın yuvasında oluşması gerekiyor.

Ürün direk tüyün üzerine uygulanmıyor, jilet ya da kesme yöntemi ile tüyleriniz'den arınıp, makineyi ondan sonra kullanmanız gerekiyor. Çünkü atış attığınızda tüy yanıp cildinizi tahriş edebilir.

Ayva tüyü olarak adlandırılan zayıf ve ince tüylerin olduğu bölgelerde, tüylerin gelişmesine neden olabileceği için, bu bölgelerde ürünün kullanılması önerilmiyor. Kadınlarda elmacık kemiğinden yukarı olmadıkça yüzde kullanılabilen ürün için erkeklerde yüzde kullanım önerilmiyor.




Başlangıç için önerilen kullanım şekli 2 hafta aralıklarla 3 kür uygulanmasıdır. Bu uygulamadan sonra pek çok tüy dökülecektir, ancak uygulama yaparken atış yapmayı kaçırdığınız noktalar olabilir. Bunun yanında henüz uzamamış ya da gözle görünen tüyleriniz kadar erişmemiş tüyler bulunmaktadır, bunlar da zaman geçtikçe uzayarak kendilerini   gösterirler. Başta bahsedilen 3 kürden sonra her hafta sadece bu sonradan çıkan tüylere ya da gözden kaçan tüylere uygulama yapılarak kalıcılık sağlanmaktadır. Bu süreç kişinin tüy ve cilt tipine göre değişiklik gösterebilir. Tüm bunların yanında atış yaptığınız bölgedeki bazı tüyler de size hala uzuyormuş gibi gelebilir, ancak pek çoğu kökü öldüğü için vücut tarafından dışarı atılmaya başlayan tüyler'dir.





Ürünün güvenliği hakkında kafanızda soru işaretleri var ise;

i-LIGHT cihazının güvenli ve etkili olduğu klinik olarak onaylanmıştır.

i-LIGHT cihazı dünyaca ünlü dermatologlar ile geliştirilmiştir. 

i-LIGHT cihazı son derece güvenlidir ve cildinizi korumak için UV filtresi içerir.    

i-LIGHT, doğru cilt tonuna uygulama yapmayı sağlayan cilt sensörü içerir.

i-LIGHT Amerikan sağlık kuruluşu FDA onaylıdır. (Food & Drug Administration - USA)

Eğer lazer epilasyon salonlarına gidecek vaktim yok ya da tüm vücut bölgemde uygulama gerçekleştirmek için çok para harcamak istemiyorum diyorsanız, evde IPL epilasyon tam size göre.

Biliyorsunuz lazer epilasyon yaptırdıktan bir kaç sene sonra yeniden tüylenme sorunu yaşanabiliyor. Ama IPL cihazı ile böyle bir sorun yaşasanız bile, ürün sınırsız atımlı olduğu için yeniden ücret ödemeden uygulama yapabilme imkanı, ürünü oldukça cazip kılıyor.

Aşağıda eklediğim videoyu izleyerek kullanım ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilir, aklınıza takılan soruları da bana sorabilirsiniz!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder