1 Nisan 2015 Çarşamba

Beliz Kozmetik Ürünleri



Merhaba Arkadaşlar,

Yazı aylarında özellikle akşam özel davetlerde hepimiz takma kirpiklere daha çok ihtiyaç duymaktayız. Aslında bir kaç denemeden sonra gerçekten çok kolay olduğunu fark ettim. Özellikle Kiss markasının ürünlerini uzun zamandır denemekteyim ve çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Kirpiklerin yumuşaklığı ve içerisinde yapışkanı ile satılması harika düşünülmüş diye düşünüyorum.

Sevgili Nihal ve Pınarın etkinliğinde Beliz kozmetik tarafından bizlere hediye edilen iki üründen bir tanesi takma kirpikler diğeri ise resimde görmüş olduğunuz yapışkanlı takma tırnaklar. Henüz takma tırnakları kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımında çok memnun kaldığını öğrendim.

Eğer sizde takma kirpik arayışındaysanız kiss markasını deneyebilirsiniz. Diğer bilinmedik markalar gerçekten çok kötü inanılmaz yapay duruyor çünkü kirpikler sanki lastik gidi yada nasıl tabir edebilirim yumuşak değil ve rimel sürdüğünüzde çok garip duruyorlar. Bu harika ürünü bir kez daha benimle buluşturan Beliz kozmetiğe tekrar teşekkür ederim.

Sevgiler,
Ebru

1 yorum: