13 Aralık 2016 Salı

Flormar Color Stretch Eye Shadow 01


Merhabalar,

Bu zamana kadar bir çok krem far kullandım ama ilk denediğimde hiç biri bu kadar kremsi değildi. Diğerleri çok katı kıvamda ve sert yapılı krem farlardı. Flormar her geçen gün kendini bir adım öteye taşımaya devam ediyor. Hem tasarım hemde kalite olarak kendini inanılmaz geliştirdi. Bu serinin bence öne çıkan özelliği tasarımının Rose Gold olması çok dikkat çekiyor.

Ürünü ilk denediğim de köpük formu yumuşaklığı çok hoşuma gitti. Ayrıca içerisinde barındırdığı minik ışıltıların olması da çok güzel ve bence yıl başı makyajı için gayet ideal bir ürün diye düşünüyorum. Bu tarz farları aslında baz olarak kullanabilirsiniz yada göz makyajınızı bitirdikten sonra göz kapağınızın ortasına ışık geçişi yapmak içinde kullanabilirsiniz. Kullanırken dikkat etmeniz gereken bir başka konu ise aşırı ürün almamanız rengin beyaz olması sizi istemediğiniz bir görüntüye de ulaştırabilir.

Sevgiler,
Ebru




1 yorum:

  1. Seride en merak ettiklerim ama bu renk hiç bana göre değilmiş :) yorumlar için teşekkürler oldukça fikir verici oldu canım :) Sevgilerle

    YanıtlaSil