3 Haziran 2016 Cuma

Listerine Ağız Bakım Serisi


Merhabalar,

Diş sağlığı ve ağız bakımının önemine dikkat çekici bir yazı yazmak istedim. Hepimizin bildiği gibi diş sağlığı aslında vücudumuz da bulunan bir çok organı etkilemekte. Bunun önüne geçmek için zaten günlük uygulamaları yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Burada önemli nokta ise dişleri fırçaladıktan sonra ekstra ne yaptığımız. Ağız çalkalama diye tabir ettiğimiz bakım suları bu noktada devreye giriyor. Diş üzerinde kalan birikintiler yada gözle görünmeyen bakteriler için bu bakım çok büyük önem taşıyor.

Özellikle küçük yaşlarda çocuklarınıza bu bakımı öğretmeniz gerektiğini düşünüyorum. Çürük ve diğer kötü alışkanlıklar çay,kahve ve sigara gibi ağız içerisinde gün sonunda inanılmaz kötü bir tat ve karşınızdaki insanları etkileyecek bir koku ile karşı karşıya bırakabiliyorsunuz.

Bu konuda bence ilk sırada Listerine markası yer alıyor. Bu söylediğim sorunları ortadan kaldırıyor. Mutlaka gün içerisinde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz ve kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir konfor sağladığını düşünüyorum. Umarım yazım sizler için de etkili olmuştur. Böyle öneli konuları yazmaktan çok keyif aldığımı söylemek isterim.

Sevgiler,
Ebru

1 yorum:

  1. Doğru diş fırçalamak da çok önemli
    Ağız bakım suyu ihmal etmemek gerek

    YanıtlaSil