13 Mayıs 2016 Cuma

AnadoluJet ile Çok Daha Ucuza Güvenli Bir Uçuş Sizi Bekliyor




Tatil yapmak, destinasyonunuz ister yurtiçi olsun isterse yurtdışı olsun masraflı bir eylemdir. Ulaşım, konaklama, hediye, yeme ve içme gibi birçok masraf daha tatil planı yapmadan başımızı ağrıtmaya yeter de artar. Peki masrafların çokluğu sizi tatilinizden alıkoymalı mı? Tabi ki de hayır. İzleyeceğiniz bazı stratejiler ile tatil masraflarını azaltabilirsiniz.

Tatil giderlerini en az indirmek için öncelikle seyahatinizde hangileri daha çok masraflı onu bulmanız gerek. Gideceğiniz yerdeki konaklama ücretleri mi pahalı yoksa ulaşım ücretleri mi? Tatil yerine ve mevsime  göre değişmekle birlikte genellikle en çok gider ulaşım içindir. Çünkü uçak biletleri pahalıdır. Özellikle de tatil dönemlerinde.

Peki, en çok masrafı harcadığımız ulaşım için alacağımız önlemler yok mu? Elbette ki var. Ulaşım masraflarını kısmak için en bilinen ve en etkilisi erken rezervasyondur. Biletinizi en az 6 ay önceden rezervasyon yaparsanız çok daha ucuza uçak bileti satın alabilir, büyük bir yükün altından kalkabilirsiniz.

Erken rezervasyon yapmak, her ne kadar etkili bir yöntem olsa da her zaman çok önceden tatil planı yapma imkanınız olmadığı için size fayda sağlamayabilir. Belki bir ay belki de daha az bir süre önce seyahate çıkmaya karar verirsiniz ve erken rezervasyonun size hiç bir yararı olmaz. İşte böyle durumlarda yapacağınız en iyi hamle farklı havayolu şirketlerini denemek olacaktır.

En çok kullanılan havayolu şirketi Türk Hava Yolları’dır. Fakat bu havayolu şirketinde uçak fiyatları diğerlerine göre daha pahalı olabilir. O yüzden farklı havayolu firmalarının uçak bileti fiyatlarını kontrol ederek en uygun uçak biletini seçebilirsiniz. Tavsiye olarak Anadolu Jet’i önerebiliriz. Arkasında Türk Hava Yolları’nı olması gönül rahatlığı ile seyahatinizi gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Gitgide büyüyen AnadoluJet’in yıl içinde düzenlediği farklı kampanyalardan da faydalanarak çok daha uygun fiyatlarda uçak bileti satın alabilir; ulaşım masraflarını çok aza indirerek içiniz rahat bir şekilde tatilinizi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder