3 Mart 2016 Perşembe

Saç Bakım Dünyası Alışverişim

Merhabalar,

Haftayı bitirmeye bir gün kala sizlere daha önceden yaptığım bir alışverişten bahsetmek istiyorum. Schwarzkopf ürünlerini ilk kez deneyimledim. Düzenli olarak kullanmadığım için çok verim alamadım bunu söylemeden geçemeyeceğim. Onarım yapıyor orta derecede diyebilirim illa alınacak bir ürün mü bunu düşünmek gerekiyor. Bu konu ile ilgili size sonraki yazılarımda gerçekten işe yarayan ve saçı tamir eden hatta bitmek üzere olan çok memnun kaldığım bir üründen bahsedeceğim. Bu iki ürün ile ilgili detaylı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz. Onun haricinde bence ürünün fiyatı çok pahallı ve verdiğiniz paraya değmeyecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.



BC Acil Kurtarma, kimyasal işlem sonrası yıpranmış veya mekanik işlemler yüzünden cansız düşmüş ince ve kalın telli saçlar için onarıcı bakım şampuan'ıdır. İlk kullanımdan sonra bile saça sağlık kazandırır.Zarar görmüş ve yıpranmış saçı mükemmel bir şekilde ve nazikçe temizler.İnce telli saç tiplerinde bile saçı ağırlaştırmayan formül bakım sürecine mükemmel bir başlangıçtır.Tek adımda saçı güçlendirirerek yeniden yapılandırır.İlk kullanımdan sonra bile saça sağlık kazandırır.Sağlıklı saç yüzeyi özelliklerini geri kazandırır. Saça canlılık verir.pH 4.5 - 5.0 dengesine sahiptir.Günlük kullanım için uygundur.

Yeni Biyomimetik Onarım Teknolojisi; doğal ve sağlıklı saç yüzeyinin fonksiyonlarını geri kazandırmak için hidrolize keratin kullanarak protein-lipid bariyerini yeniler.Amino Cell Rebuild Teknolojisi; saçı içten yapılandırır. Saçın canlanmasını, kuvvetlenmesini sağlar.Panthenol; Pro-Vitamin B5 olarak da bilinir; saça gerekli nemi sağlar ve saçın nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. 


Nemli saça nazikçe masaj yaparak uygulayın.1-2 dakika bekleyin ve durulayın.Gerekirse işlemi tekrarlayın.Bonacure Acil Kurtarma Saç Bakım Kremi ile günlük bakımınıza devam edin.

4 yorum:

  1. Kötü olmuş :/ yeni yazını sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. İşe yarayan ürünü bulmuşsun ancak nacizane bir önerim var: Ki Gold Premium Şampuan ve Saç Bakım Maskesi kullanmanı tavsiye ederim özellikle maske mükemmel ♥

    YanıtlaSil
  3. İşe yarıyorsa ne güzel, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. işe yarayan ürünü merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil