10 Eylül 2015 Perşembe

Göğüsleriniz Mutsuzluk Kaynağı Olmasın!




Şüphesiz, göğüsler bir kadının dişiliğinin en önemli göstergelerinden biridir. Yaşı, sosyal statüsü ne olursa olsun her kadın ideal göğüslere sahip olmak arzusundadır. Ergenlik çağlarında göğsümüzün altına kalem koyduğumuzda kalemin düştüğü günleri hangimiz özlemle hatırlamıyoruz ki?

Olması gerekenden küçük veya büyük, asimetrik ya da zamanla deformasyona uğramış göğüsler bir kadının mutsuz ruh halinin, psiko-seksüel sıkıntılarının en önemli sebeplerinden sayılabilir. Göğüs yapısından kaynaklanan mutsuzluk, özgüven eksikliği ve başarısızlık korkusu, bugün estetik cerrahi sayesinde üstesinden gelebileceğimiz bir sorundur.

Günümüzde türü ne olursa olsun, tüm göğüs ameliyatları doğru planlama ve uygulama yapıldığı takdirde plastik cerrah açısından hem de hasta açısından son derece tatmin edici sonuçlar vermektedir. Ameliyat sonucundan memnun olan hastanın estetik operasyon sonrasında kendisiyle daha barışık, özgüveni yüksek, iş ve sosyal hayatında daha başarılı, özel hayatında da daha mutlu olduğu yadsınamaz bir gerçektir.

Başarılı bir göğüs küçültme , büyütme, dikleştirme ya da asimetri ameliyatı için öncelikle kendinizi bu ameliyata hazır ve istekli hissetmelisiniz. Sonrasında yaptırmayı planladığınız ameliyatla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak ve sorularınıza tatmin edici cevapları almak için doğru ve işinde uzman bir plastik cerrah seçimi çok önemlidir. Ameliyat öncesi ve sonrası yaşayacağınız süreç, ameliyat izi, meme başı duyarlılığı, emzirme durumu, anestezi şekli ve en önemlisi ameliyatın riskleri hakkında mutlaka detaylı bilgi edinmeye çalışın. Tüm detayları öğrenip içinize sindirdikten sonra kendinizi cerrahınızın güvenli ellerine teslim edebilirsiniz.
Yaşam kalitemizi arttırmak ve mutsuzluk sebeplerimizi ortadan kaldırmak biz kadınların elinde…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder