29 Eylül 2015 Salı

Dermalogica Ürün Seti


Merhabalar,

Uzun zamandır sizlerle birlikte değilim lütfen kusura bakmayın. Dermalogica ürünlerini ilk kez deme şansım oldu sevgili Ümmühan'ın #güzelliğimizannemizden etkinliğinde bizlere sponsor olan dermalogica çok teşekkür ediyorum. Cilt bakımında artık tek adresim diyebilirim. Ürünleri kullanırken birde üzerine bir spa daveti alıp şahane bir otele gittiğimizde o otelde Dermalogica ürünleri ile yüz ve omuz dekolte bakımı yaptılar. Dermalogica ürünleri ve profesyonel bir cilt uzmanı bir araya gelince kendinizi bulutların üzerinde hissediyorsunuz. Aşağıdaki ve diğer ürünleri evde kullanabilirsiniz bana göre kullanmadan önce bir uzmana danışıp uygulamasını öğrenmeniz gerekiyor. Gerçekten bir kere kullandığınızda vazgeçmediğiniz bir marka haline gelecek. Ben canı gönülden sizlere tavsiye ediyorum.

Cildi, zararlı UV ışınları tarafından tetiklenen lekelere karşı geniş spektruma sahip gündüz nemlendiricisi Oleozom teknolojisi kullanılarak SPF koruması arttırılmış, bu sayede geniş spektrumlu bir güneş koruması sağlanması amaçlanmıştır. Bu özelliği ile cildi UV ışınları tarafından tetiklenen hiperpigmentasyona karşı korur.   İçeriğindeki bitkisel özler kırmızı ve kahverengi yosun özleri ile birleştirilmiştir. Bu sayede cilt tonu dengesizliklerinin önüne geçilmesi hedeflenmiştir. Çapraz bağ kullanılarak elde edilen hyaluronik asit ile cildi nemlendirerek, cilt kuruluğunun neden olduğu ince çizgilerin azalmasına yardım eder.   En iyi sonucu elde etmek için güneşe çıkmadan 30 dakika önce,C-12 PureBright Serum ürününü uyguladıktan sonra tüm yüz ve boyuna uygulayın. 

Tüm cilt durumları için sabun içermeyen, köpüren temizleyici . Cildin doğal nem dengesini bozmadan birikimleri gidererek cildi tazeler. Doğal Sabunotu köpüğü ile birikimleri ve toksinleri giderirken, Yatıştırıcı Oğul otu ve Lavanta özleri ile cildi sakinleştirir.Suni renklendirici ve koku içermez.
  • Cildi gerginleştirmeden ve kurutmadan birikimleri giderir.  
  • Rahatlatıcı bitkiselleri cildi yatıştırmaya ve arındırmaya yardımcıdır. 
 Eşsiz pirinç bazlı enzim toz, mikro düzeyde eksfoliasyon gerçekleştirerek ciltte anında ve gözle görülür bir şekilde daha yumuşak ve daha parlak bir görünüm sağlar. Suni koku ve renklendirici içermez. Benzersiz toz, su ile temas ettiğinde aktifleşir. Papain, Salisilik Asit ve Pirinç enzimleri ölü derileri mikro düzeyde temizlerken cildi yumuşatır ve aydınlatır. Aspergillus, Greyfurt ve Meyankökü'nden oluşan Cilt Aydınlatıcı Kompleks ton farklılıklarını dengelemeye yardımcı olur. Yeşil Çay, Gingko ve Kolloidal Yulaftan oluşan karışım cildi sakinleştirirken, daha temiz ve ferah bir cilt sağlar.

2 yorum:

  1. günlük peeling temizleyici favorim gerçekten çok hassas temizleye bir ürün.. göz altı kreminden de çok memnun kalmıştım..

    YanıtlaSil
  2. Peelingi severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil