20 Şubat 2014 Perşembe

GÜNÜN STİL KOMBİNİ MOR RENGİN TONLARI

Hayatımda mor rengin her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Kıyafet kombini yaparken renklere bende herkes gibi özen gösteriyorum.  Günün kombinin de mor rengi o gün ki kıyafetime uyduramadıysam da ojelerimi mor renk sürüyorum :) Mor rengin huzur verdiğine inanlardanım. Bu günün stilinde mor rengin tonlarını kombinledim. Umarım beğenirsiniz.

Bu günki kombin renklerimin anlamlarını sizlerle paylaşmak isterim ;

  Mor Bu renkler tepe chakra ile ilişkilendirilmiştir. Bu renkler ruhsal gücü ve ruhsal olarak gelişmiş bir yapının simgesidir. Evrensel sevgiye inanan ve yüksek ruhsal hedefleri olan kişilerde bu renklere rastlanır. Daha çok asalet ve ruhsallıkla ilişkilendirilen bu renkler aynı zamanda meditasyon yapan kişilerin aurasında da görülebilir. Daha çok tepe chakrası civarında bulunan bu renkler kişi ruhsal gelişiminde ilerledikçe tüm auraya doğru yayılım gösterir.

Turuncu; Canlı ve berrak bir turuncu fiziksel gücü, cinsel enerjinin sağlıklı işlediğini gösterir. Aynı zamanda parlak ve canlı turuncu renk olayların akışına iradi etkilerimizi ve sorumluluk alma kapasitemizin göstergesidir. Eğer koyu renk bir turuncu söz konusuysa bu dalak ve üreme organlarında bir sorun olabileceğinin işareti olduğu gibi bencil bir yapınında göstergesidir.





















              Mont: Zara     Çanta: Nine West      Gömlek: Marks&Spencer     Ayakkabı: Zara 

Not:  İlk hediye çekilişim hala devam etmekte katılmak için burayı  Tık Tık .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder