21 Mayıs 2014 Çarşamba

PİELOR ÜRÜNLERİ İLE KENDİNİ GÜZELLEŞTİR


Pielor markası ile her zaman ki gibi internette gezinirken karşılaştım. Benim sitelerden ne kadar çok alışverişi sevdiğimi herkes çok iyi biliyor :) Özellikle vücut peelingi arıyorken karşıma bu marka çıkınca alıp denemek istedim. Hepsi birbirinden güzel kokuyor henüz gıdım gıdım kullanıyorum ki bitmesin :) Gerçi bitmesin diyemeyecek kadar miktarları büyük o yüzden de tercih sebebim oldu. Güneybatı Fas’a özgü olan Argan ağaçlarının tohumlarından elde edilen Argan yağı aynı zamanda “likit altın” olarak bilinir. Saça ve cilde olan faydaları sayesinde nesillerdir kadınlar tarafından kullanılmaktadır. Saçınızı ve cildinizi korumaya, yumuşatmaya ve nemlendirmeye yarayan E Vitamini ve Omega 6 açısından oldukça zengindir.Bu güzellik iksiri, bir güzellik sırrı olmaktan çıkıp bir güzellik vazgeçilmezi olma yolunda hızla ilerliyor. Şimdi ise PIELOR, cildinizin ve saçınızın her yönden harika gözükmesini sağlayacak altı üründen oluşan Hammam El Hana serilerini sizlere sunuyor!


Resimde gördüğünüz gibi 500 ml yani gönül rahatlığı ile kullanabilirim. Saç maskesi hiç denememiştim en çok onu kullanmak istiyorum. Kullandıktan sonrada ayrıca bir post yapacağım merak etmeyin. Biraz ürünlerin içeriğine girecek olursak PIELOR Hamam El Hana Vücut Peelingi, cildinizdeki ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı olur, cildinize parlak ve temiz bir görünüm verir. Mucizevi Argan yağı cildinizi besler  ve yeniler. Cildinize Mısır’ın büyüleyici Beyaz Misk kokusunu bırakır.


PIELOR Hamam El Hana Sıvı El Sabunu; Argan Yağı ile zenginleştirilmiş özel formülü ile ellerinizi temizler ve cildin nem dengesini korur. Ellerinize Mısır’ın beyaz Misk ferahlığını verir. PIELOR Hamam El Hana El ve Vücut Sütü;  Argan yağı başta olmak üzere, içerdiği aktif nemlendirici maddeler sayesinde cildi besler  ve nem dengesini sağlar. Kuruluğu önler ve her duştan sonra cildinizi yumuşatır.    



PIELOR Hamam El Hana Mısır Beyaz Misk Kokulu Şampuan; saç derinizi besler. Argan Yağı ile saç  köklerinizi  besler ve derinlemesine bakımı sağlar. Sağlıklı, parlak ve güzel saçlara sahip olmanızı sağlar. PIELOR Hamam El Hana, Mısır Beyaz Misk Kokulu Vücut Spreyi; Argan yağı ile zenginleştirilmıiş formülü sayesinde cildinizi canlandırır ve nemlendirir. PIELOR Hamam El Hana Duş Jeli; içerdiği Argan yağı sayesinde cildinizi canlandırır ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cildinizin kurumasını önler. Kendinizi yumuşak bir Mısırlı Beyaz Misk kokusu ile arındırın.

Set İçeriği
PIELOR Hammam El Hana Argan Therapy - Şampuan 400ML
PIELOR Hammam El Hana Argan Therapy  - Vücut Peeling 500ML
PIELOR Hammam El Hana Argan Therapy - Sıvı El Sabunu 400ML
PIELOR Hammam El Hana Argan Therapy- Duş Jeli 250ML
PIELOR Hammam El Hana Argan Therapy - Vücut Sütü 400ML
PIELOR Hammam El Hana Argan Therapy - Vücut Spreyi 200ML

Sevgiler,
Ebru



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder